schaduw

Hoveniersbedrijf Ron Bergers Tuinen is een dynamisch en creatief bedrijf dat alle voorkomende tuinwerkzaamheden verricht. Wij bestaan sinds 2000, maar putten uit ruim een kwart eeuw kennis en ervaring. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons geen loos begrip. Wij maken het waar. Bij ons kunt u rekenen op een blijvend mooi resultaat omdat wij met kwalitatief hoogwaardige materialen en planten werken.

Betrouwbaarheid

Door de kwaliteit die wij leveren, hebben wij eigenlijk nooit problemen over garantie. Wij lichten u uitgebreid voor over de voor- en nadelen van materialen, planten, onderhoud enzovoort. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan. Daarbij voeren wij nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden zelf uit.  Indien werkzaamheden vanwege de specialistische aard toch uitbesteed moeten worden, regelen wij dit voor u en blijven wij uw aanspreekpunt.

Service

Het is voor klanten soms moeilijk kiezen uit het enorme aanbod van materialen, planten en bomen. Als u daar behoefte aan heeft, gaan wij met u mee naar het tuincentrum of de kweker om deze zaken te bekijken en toelichting te geven op de eigenschappen. Daarnaast leveren wij ook planten uit eigen kwekerij.

Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

aanleg-6

contact-tuinontwerp

open haard haardhout te koop

Geen groene vingers?