schaduw

Bij het ontwerpen van de tuin staat voorop dat het uw tuin is. Het definitieve ontwerp komt in meerdere gesprekken tot stand.

Ontwerp

Tijdens het eerste gesprek zetten we uw wensen op papier en nemen we de maten van uw tuin op. Aan de hand van deze gegevens maken we een eerste tekening. Dit ontwerp bespreken we met u en passen het zonodig aan. Het spreekt voor zich dat wij u adviseren over materiaal, planten en andere relevante zaken.

Aanvullend op de tekening maken wij een beplantingsplan. Als alles aan uw wens voldoet, stellen we een offerte op voor de uitvoering.

Aanleg of renovatie

Op basis van het ontwerp, van ons of van derden, en na goedkeuring van de offerte starten we met de aanleg of renovatie van uw tuin. We spreken met u af wanneer wij in uw tuin werken zodat u weet waar u aan toe bent.

Om het werk zo goed en efficient mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van geschikte machines en materialen. Wij verzorgen de aanvoer van machines en materialen en de afvoer van afval zoveel mogelijk in eigen beheer. Voor de uitbesteding van specialistische werkzaamheden hebben wij de juiste contacten.

Onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is maatwerk. Wij werken vaak op contractbasis en zijn ook incidenteel inzetbaar. Bij het ene bedrijf of bij een particulier maaien wij wekelijks het gras en bij een ander snoeien wij eenmalig bomen en struiken. Alles is mogelijk. Op dit moment hebben wij met een groot deel van onze klanten een structurele relatie. Om een tuin mooi te houden is onderhoud een vereiste en dat vraagt om kennis en tijd. Niet iedereen heeft groene vingers of wil zijn spaarzame vrije tijd aan tuinonderhoud besteden. Wij nemen u graag de zorg uit handen of helpen u met advies.

Meer informatie aanvragen

 

snoeihout-versnipperen

contact-tuinontwerp

open haard haardhout te koop

Geen groene vingers?