schaduw

Door ons drukke bestaan is werken in de tuin niet voor iedereen ontspanning. Maar we vinden het wel belangrijk dat de tuin netjes is. De trend is zelfs dat de buitenruimte een verlengstuk is van de woning. We zien steeds vaker elementen van binnenshuis terugkomen in de tuin. De vraag naar buitenkeukens, overdekte terrassen, zithoeken en tuinhuizen neemt toe. Wij kunnen u helpen met het realiseren van uw ideaal: een droomtuin en tijd om zorgeloos te genieten.

Kunstgras

Vindt u het maaien van uw gazon te tijdrovend en bent u de strijd tegen mos en onkruid in het gras beu? Maar wilt u toch de frisse groene uitstraling in uw tuin? Overweegt u dan eens kunstgras. Ook op uw balkon of dakterras kunt u het tuingevoel creëren. Bedrijven zijn met kunstgras direct van het onderhoudsprobleem verlost.

Het kunstgras van deze tijd ziet er natuurlijk uit en verlost u van alle zorgen over het gazon. Er bestaan al meer dan tachtig soorten met verschillende sprietlengten, toepassingen en prijsklassen. Door het gebruik van gekroesd garen in plaats van zand lijkt het of er gemaaid gras tussen de sprieten ligt, wat een natuurlijk effect geeft.

De voordelen op een rij:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Altijd groen
  • Geen dorre en droge plekken door bijvoorbeeld een zwembad
  • Schoon
  • Hooikoortsvrij
  • Gaat 10 tot 15 jaar mee

Tuinhuis

U hoeft geen duizend kilometer te rijden voor vakantiegevoel. U kunt het ook in uw eigen achtertuin beleven met een eigen tuinhuis. Een heerlijk beschutte plek waar u in uw vrije tijd kunt genieten van de rust

Tuinhuizen zijn er in alle soorten en maten en zijn af te stemmen op uw persoonlijke wensen. U hoeft geen landgoed te bezitten voor een tuinhuis. Ook in een tuin met normale afmetingen kan dit uw rustpunt zijn.

Ron Bergers Tuinen ontzorgt het leven in de tuin !

 

aanleg-12

contact-tuinontwerp

open haard haardhout te koop

Geen groene vingers?