schaduw

Een representatieve bedrijfstuin en verzorgde interieurbeplanting hebben een positieve uitwerking op het imago van uw bedrijf. De fysieke omgeving is uw visitekaartje, maar u zet uw mensen liever in op hun eigen werk. Wij ontlasten u graag in de zorg voor de uitstraling van uw bedrijf.

Functioneel groen

Groen in de omgeving van uw bedrijfspand moet functioneel en verzorgd zijn. Functioneel in de zin van onderhoudsarm, maar ook in het gebruik. Wij ontwerpen, creëren en onderhouden tuinen in alle soorten en maten, maar altijd afgestemd op uw behoeften. Wilt u een groene tuin met lage onderhoudskosten? Overweegt u de aanleg van kunstgras eens. Een duurzaam product dat niet van echt gras te onderscheiden is.

Groen op de werkplek

Groen op de werkplek brengt sfeer, maar draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Planten zuiveren de lucht en leveren zuurstof, wat ten goede komt aan de concentratie en productiviteit van medewerkers. Wij verzorgen ook de aanleg en het onderhoud van interieurbeplanting.

Sneeuwvrij

Afgelopen jaren hebben wij nostalgische sneeuwdagen beleefd. Leuk voor de kinderen, maar als bedrijf knap lastig. Wij bieden een sneeuwruim- en strooiservice zodat uw bedrijfsterrein toegankelijk blijft.

contact-tuinontwerp

open haard haardhout te koop

Geen groene vingers?